Lämmöntalteenotto

Lämmöntalteenottokoneet asennuksineen Nummelasta koko Uudellemaalle

Lämmöntalteenottokone on fiksu hankinta, jolla voidaan saavuttaa huomattavat säästöt kiinteistön lämmityskuluissa. Lämmöntalteenotto perustuu koneelliseen ilmanvaihtoyksikköön, jossa kiinteistöstä poistuvalla ilmalla lämmitetään sisään otettavaa viileää ilmaa. Ilmanvaihdon kautta rakennuksesta karkaa nimittäin jopa puolet sen lämpöenergiasta, jonka lämmöntalteenottokone voi kuitenkin hyödyntää. Meiltä ilmastointiasioiden asiantuntijoilta saat koneet, kanavistot ja asennukset, kaikki näppärässä paketissa, yli 30 vuoden kokemuksella! Palvelemme Nummelasta Helsingin, Espoon, Vantaan sekä koko Uudenmaan seudulle.

CE-merkityt koneet takaavat laadun

Lämmöntalteenottokoneemme ovat kaikki uusimpaan teknologiaan perustuvia, CE-merkittyjä laatukoneita. Suosituimpia merkkejämme ovat Vallox Oy, Enervent, Recair Oy ja ILTO Swegon. Suomalaisten valmistamia kanavajärjestelmiä edustaa puolestaan Lindab Oy.

Sopiva kone löytyy huolellisen kartoituksen jälkeen varmasti myös sinun kiinteistöösi. Lämmöntalteenotto soveltuu sekä uudiskohteisiin että saneerattaviin taloihin. Olemmekin uudistaneet paljon vanhojen asuntojen ilmanvaihtokoneita laitteilla, joissa on mukana lämmöntalteenotto. Tämä on osoittautunut energia- ja kustannustehokkaaksi ratkaisuksi, asumisen mukavuutta unohtamatta. Pyydä tarjous Ilmastointiasennus Reima Seppälältä Nummelasta!

Suomalaisten valmistamia kanavajärjestelmiä:

Lindab Oy