Ilmastointiurakoinnit

Ilmastointiurakointi suunnitelmasta asennukseen, saneeraukseen ja huoltoon Nummelasta koko Uudellemaalle

Ilmastointiasennus Reima Seppälä palvelee myös silloin, kun kyseeseen tulee ilmastointiurakointi. Urakoimme sekä uudis- että saneerauskohteissa, joissa vanha ilmastointijärjestelmä halutaan päivittää uuteen, energiatehokkaaseen ja kohteeseen optimoituun versioon. Uutta rakennettaessa meidät kannattaa pyytää hankkeeseen mukaan jo suunnitteluvaiheessa – näin varmistetaan, että ilmastointi toteutuu kyseisen rakennuksen ja sen käyttäjien tarpeiden mukaiseksi heti alusta alkaen. Palvelemme Nummelan, Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun Uudenmaan alueella.

Olemme tehneet ilmastointiurakointeja niin ravintoloiden, teollisuuden, liikekiinteistöjen, taloyhtiöiden kuin omakotiasukkaidenkin tarpeisiin. Pyydä tarjous omaa kohdettasi varten!

Ilmastointiurakointiin kaikki saman katon alta:

Tarjoamme myös ilmastointikoneet ja -tarvikkeet. Työskentelemme yli 30 vuoden kokemuksella, joten voit luottaa asiantuntijuuteemme. Tiedämme, mitä laadukas ilmastointiurakointi vaatii ja miten sisäilman laatu saadaan parhaalle asteelle. Ota yhteyttä ja kysy palvelua meiltä Nummelasta koko pk-seudulle!

Suomalaisten valmistamia kanavajärjestelmiä:

Lindab Oy